Blogi nimeltä Käärmeöljyä

No niin, nyt se tapahtui ja blogi on perustettu.

Olen aina ollut intohimoinen kyseenalaistaja ja kirjoittaja.

Sillä yhdistelmällä tämä blogin perustaminen on luonnollista, etenkin kun satuin toissailtana kirjoittamaan Faceen julkisen päivityksen jossa otin kantaa erääseen ravintolisä-yritykseen, jonka myyjät toimivat kyseenalaisesti ottaen huomioon elintarvikelain säädökset, jotka terveyden muutoksiin vetoavan markkinoinnin kieltävät.

Tällä julkisella päivitykselläni lähtivät pyörät pyörimään vinhasti. Sain lukemattomia yhteydenottoja joissa toivottiin näiden asioiden esille ottamista näkyvästi ja näkyvää keskustelua herättääkseen ja tietoa lisätäkseen.

Niin tulen tekemään, tarvetta ja syytä tuntuu olevan.

Yhä kasvoillani ja nimelläni.

Monessa jutussa tässä maailmassa on kyseenalaistettavaa, silloin kun huomaa ettei joku tai jotkut asiat ole oikein.

Aloitan verkostomarkkinoinnin jutuilla, esimerkki tapauksena Juice Plus. Tämä mehujauhekapseli yritys oli se yritys, jonka toimintaan malttini menetin ja puutuin.

Puutun yhä, vielä ollaan vasta alussa sen olen viime päivinä huomannut, niin paljon on perattavaa.

Blogin nimi oli helppo keksiä tämän hetken päivänpolttavan aiheen tiimoilta vaikkakin nimi perustuu aikaan paljon ennen milleniumia.

’1800-luvulla USA:ssa toimi kauppamatkustajia, jotka myivät kaikenlaisia enemmän tai vähemmän epäilyttäviä hömppätuotteita. Yksi hittituote oli käärmeöljy, jonka luvattiin parantavan kaikenlaiset vaivat ja kolotukset. Kun hoitotulokset osoittautuivat olemattomiksi, käärmeöljystä tuli suoranainen synonyymi tehottomille humpuukirohdoille.’

Tulen käsittelemään myös muita kyseenalaistettavia asioita, ilmiöitä ja juttuja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Käärmeöljyä radiossa

Maalissa